• Material ecològic online
 • Packs a mida
 • Enviament en 24-48h
 • Pagament segur

Funcionament botiga online - Enviaments - Gots reutilitzables - Vaixella compostable - Promocions - Butlletí electrònic

BOTIGA ON LINE SARAU i MÉS

Sarau i més® és la primera botiga on line de material ecològic i sostenible de recursos per a festes o esdeveniments públics o privats.

1.-Com funciona la botiga on-line?

 • Escull la família i seguidament la subfamília que vols consultar per visualitzar els productes que et poden interessar.
 • Si busques un article en concret, pots fer-ho a través del “Cercador" que trobaràs a la zona superior de la pàgina.
 • Una vegada has trobat l’article que t’interessa, a través d’un clic accediràs a la fitxa de l’article on podràs veure imatges, preu i altres detalls.
 • Afegeix l’article a la cistella fent clic al botó “Comprar". A continuació pots escollir continuar comprant o finalitzar la comanda.
 • Si vols continuar comprant, repeteix el procés. Si el que vols es finalitzar la comanda, t’hauràs de registrar com a usuari.
 • Una vegada introduïdes les teves dades, comprova que siguin correctes i fes clic a “Finalitzar compra", per efectuar el pagament.
 • Rebràs un correu electrònic confirmant-te que hem rebut la petició de comanda correctament. En aquest correu trobaràs un número de seguiment de la comanda.
 • Una vegada la comanda surti del nostre magatzem cap a destinació, t’avisarem de la seva arribada a través de correu electrònic.

2.-Tenen els productes aplicat l'IVA?

Sí, tots els productes de la Botiga Online tenen l'IVA inclòs, en aquests moments el tipus d’IVA vigent és del 21%. A més, podràs veure el desglòs quan realitzi la seva comanda en el resum de la seva comanda.

3.-Quins són els mètodes de pagament disponibles?

a)      Per transferència bancaria, en aquest cas s’haurà d’enviar el justificant per correu electrònic a comandes@sarau.cat indicant el núm de comanda per tal que es comenci a tramitar la mateixa.

b)      O bé a través de qualsevol targeta de crèdit o dèbit (sempre que aquestes últimes tinguin autoritzat per part de l’entitat bancària corresponent el pagament online) VISA, VISA Electron, Mastercard i Maestro. Aquests pagaments amb targeta es fan en una de les plataformes més segures de pagament online (SERMEPA, del Banc de Sabadell) que garanteix el 100% de seguretat en les transaccions electròniques.

4.-Com funciona l'apartat de Llistat de preferits del Meu Compte?

A El teu compte hi ha un apartat de Preferits per crear llistes amb noms diferents per guardar els vostres articles preferits. Un cop estigueu dins la fitxa d'un article podeu guardar-lo com a preferit clicant en l'icona del cor, que es troba al costat d'"Afegir a la cistella".  L'article s'afegirà a la llista que tingueu seleccionada (podeu visualitzar-la o canviar-la a la part dreta de la pantalla, en el requadre Llista de Preferits).

COMANDES

1.-Contacta amb nosaltres per a modificar/revisar una comanda

Una vegada realitzada la teva comanda i finalitzat el pagament, rebràs un correu electrònic de “Confirmació de la comanda”. També podràs consultar els detalls de la teva comanda a l’espai “El meu compte”. Si vols posar-te en contacte amb nosaltres, per modificar o revisar una comanda pots fer-ho mitjançant aquest correu electrònic: info@sarau.cat (recorda adjuntar el número de la teva comanda el teu nom i cognoms i un telèfon de contacte) o bé trucant al 934221180 

2.- Cancel·lació de comandes

Les comandes de vaixella es poden cancel·lar sempre i quan no hagin estat enviades. Si ja han estat enviades, el cost de l'enviament i devolució anirà a càrrec del client.

ENVIAMENTS

1.-Quant trigarà a arribar la meva comanda?

Hi ha 3 modalitats d'enviaments diferents, per comandes de vaixella compostable:

a) ASM 24. Termini de lliurament de 24 hores, sempre i quan la comanda s'hagi realitzat abans de les 13h i el dia següent sigui un dia hàbil (no es compten ni dissabte ni diumenge) i la població de lliurament sigui una capital de comarca. Es realitza a través de l'empresa de transport ASM-GLS

b) ECONOMY. Termini de lliurament d'entre 48-72h, en funció de la població. Es realitza a través de l'empresa de transport ASM-GLS.

c) BEST COURIER. Per comandes de gots reutilitzables personalitzats o comandes conjuntes de vaixella i gots personalitzats. El termini de lliurament no es realitza abans de 7 dies hàbils. S'acorda la data de lliurament amb el client.

En cas que no hi hagi estoc d'algun producte, ens posarem en contacte amb el client per informar-lo d'altres productes substitutius i si no els vol canviar de la nova data aproximada de lliurament.

2.-Càlcul del cost de transport

El transport és gratuït per comandes de vaixella compostable superiors a 100 € (sense IVA) sempre i quan la comanda es realitzi via online. No s'aplica automàticament sinó que cal clicar en el cupó de descompte corresponent que apareixerà a la cistella.

El cost del transport es calcularà en funció del pes real o volumètric, sempre s’escollirà el més gran, i en funció del servei de transport escollit. El cost del transport sortirà al resum de la comanda.

També hi ha l'opció de venir a recollir la comanda per la nostra ofcicina a Barcelona.

3.-Quina és l’àrea d’enviaments de la botiga on-line?

Podem fer arribar les comandes a qualsevol lloc dels Països Catalans i resta de la Península Ibèrica (excepte Illes Canàries).GOTS REUTILITZABLES(*)

Àrea de producció

1.-Quants models de gots reutilitzables hi ha?

Sarau i més fabrica directament 2 models de gots diferents (clàssic–30 cl i mèdium-40 cl) . Però en comercialitzem 7:  el xarrup, el minor, el clàssic, el mèdium, extra, mojito i la tassa.

2.-Quins colors hi ha disponibles per models?

Xarrup: translúcid

Minor: transparent

Clàssic translúcid: blau, verd, groc, vermell, taronja i translúcid.

Clàssic opac: blau, verd, groc, vermell, taronja, fúcsia, blanc i negre.

Mèdium: negre, translúcid, verd, vermell, taronja, lila, groc, verd i blau.

Extra: transparent.

Mojito: translúcid

Tassa: blau, verd, groc, taronja, translúcid i negre.

3.-Es poden triar colors diversos de gots en una mateixa comanda?

Sí, es poden triar tots els colors disponibles per model en la quantitat que es desitgi i sense cost afegit. Ens ho heu de comunicar a l'apartat d'Observacions o bé trucar-nos per telèfon.

4.-Es pot variar el color de la tinta de serigrafia?

Es pot variar el color de serigrafia en una mateixa comanda tantes vegades com es desitgi, per 40 € cada canvi de tinta.

5.-Es pot serigrafiar a dues tintes o més un got?

Sí, a partir de 1000 gots. Consulteu-nos el preu enviant un correu a info@sarau.cat o trucant al 93 422 11 80.

6.-Puc fer el disseny de la imatge a serigrafiar?

Sí, només caldrà després que ens l'adjuntis o ens l'enviïs amb format JPG, PDF, a 300ppi o AI amb el text traçat.

Encara que ens faciliteu el disseny sempre hi ha el cost del fotolit i pantalla (65 € fins 1000 gots, 60 € per més de 1000 gots).

7.- Si vull repetir una comanda amb el mateix disseny, quin cost té?

Si la repetició es fa durant els tres mesos després de la comanda no té cap cost, passat aquest termini, qualsevol repetició tindrà un cost de 35 € corresponents a la repetició de la pantalla.

8.-Quina és la quantitat mínima de gots personalitzats a 1 tinta per comanda?

La quantitat mínima recomanable és d'una caixa, la quantitat de gots varia en funció del model.

9.-Quin és el temps de producció dels gots personalitzats?

Entre 7 i 10 dies hàbils per als gots personalitzats a 1 tinta. A partir de 15 dies hàbils per a gots personalitzats  a 2 tintes i IML (tot color).

Àrea de logística (*)

10.-Es poden venir a recollir els gots a al magatzem de Sarau? 

Sarau i més té l'oficina a Barcelona (barri de Sants) on podeu venir a recollir les vostres comandes.

VAIXELLA COMPOSTABLE

Àrea del producte

1.-De quin material està feta la vaixella i d’on prové?

La majoria dels articles compostables estan fets de polpa de cel·lulosa, 100% biodegradable, a la qual se li afegeix un bioplàstic, que pot ser Mater-Bi® (procedent de midó del blat de moro) o PLA (procedent de la fècula de patata, de la remolatxa, del blat,...). Aquests dos bioplàstics també són protagonistes d’articles solts com els coberts fets 100% de Mater-Bi o els gots per begudes fredes fets amb PLA.

La vaixella la importem d’Itàlia, Alemanya i de la Xina i després la distribuïm aquí. Tota la nostra vaixella compostable té els certificats de biodegradabilitat i el segell d’Ok compost.

2.- Són personalitzables?

En aquests moments no podem personalitzar per quantitats petites cap article de vaixella compostable. Per quantitats grans a partir de 20.000 unitats es poden personalitzar bossetes de coberts i gots.

3-. Hi ha comanda mínima?

Per a la majoria d'articles hi ha packs petits de 10u i 15u, que faciliten una comanda mínima pel client. En els jocs de coberts, paquets de tovallons i estovalles el client pot escollir la quantitat que necessita. 

CUPONS, PROMOCIONS I DESCOMPTES

1.-Com funciona el sistema de Cupons, Promocions i Descomptes?

Cupons de descompte de 1a compra

Periòdicament, publicarem una sèrie de cupons perquè a la primera compra online que realitzi, es pugui aplicar un descompte, ja sigui sobre productes o transport. Aquests cupons estaran visibles a través de la pròpia web en bànners o bé a través del facebook.

2.-Promocions

Periòdicament, posarem articles solts o conjunts dels mateixos en promoció, és a dir, amb un descompte ja aplicat per aquell/s article/s.

3.-Són acumulables?

No són ni acumulables i només estaran disponibles en petits períodes de temps.

Àrea de professionals o administracions públiques

1.-Hi ha un preu especial per a administracions/entitats públiques o per comandes grans?

Si sou una empresa de càtering, una empresa d’articles de festa, botiga de productes ecològics, així com ajuntaments o altres organismes públics, contacteu amb el nostre equip comercial: info@sarau.cat o bé trucant al 934221180. I us farem el pressupost que necessiteu.BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

1.-Què puc trobar al butlletí?

Cada trimestre, enviarem als nostres clients que s'hagin registrat al butlletí, les principals novetats de la Botiga Online (nous productes, productes amb descompte, obsequis per compra i / o visita ... Pots subscriure-t'hi aquí sota: