• Material ecològic online
  • Packs a mida
  • Enviament en 24-48h
  • Pagament segur

Condicions d'enviament


Les comandes de vaixella compostable es lliuren en un termini de 24h sempre que la comanda i el seu respectiu pagament es rebi abans de les 14h i el dia següent sigui hàbil (de dilluns a divendres) Si la comanda es rep més tard de les 14h s’entregarà en 48h des del moment de la recepció de la comanda.

En cas que algun article es trobi fora d'estoc en el moment de realitzar la comanda, se li enviarà al client un correu electrònic informant del nou termini de lliurament per si voleu acceptar la nova data de lliurament, substituir l'article per altra referència o perquè li sigui abonat l'import de l'article que es troba fora d'estoc.

El termini de producció de les comandes de gots reutilitzables personalitzats és d'entre 7-10 dies hàbils (per comandes de gots a 1 tinta) i de 15 dies aprox per comandes a més d'1 tinta. Per tant l'enviament no es produirà abans d'una setmana. En el moment de realitzar una comanda de gots reutilitzables informarem al client de la data d'entrega prevista.

Per comandes de gots genèrics o sense personalitzar el termini de lliurament és de 48-72h.

Observacions d'enviament

- Tots els enviaments són gestionats a través de l'agència ASM o transport propi.
-La companyia de transport no contacta amb el client abans del lliurament, és molt important facilitar un número de contacte perquè ASM pugui avisar de qualsevol contratemps durant el lliurament.
- En el cas que la comanda no pugui ser lliurada al seu destinatari, el missatger deixarà un avís de pas, de manera que el client haurà de contactar amb ASM per acordar un altre dia i hora per al lliurament. Si al cap de 3 dies no s'ha pogut efectuar el lliurament, la comanda serà retornada al nostre magatzem, de manera que el client haurà de contactar amb info@sarau.cat o 93 422 11 80 per demanar un nou enviament amb les despeses corresponents al seu càrrec.
- Les comandes pagades per transferència bancària seran servides un cop rebut el pagament a la nostra entitat bancària. És convenient que el client ens faci arribar per endavant a info@sarau.cat el justificant de pagament per transferència per tramitar la comanda.
 
Destinacions d'enviament:

Les destinacions d'enviament són qualsevol punt del Països Catalans i de la resta de la Península (inclós Portugal). En el cas d’enviaments a les Illes Canàries el destinatari haurà d’assumir les aduanes i els impostos especials d’allà, ara bé se li minorarà la factura de la quota de l’IVA. En aquests casos el nostre departament de logística contactarà amb el client per fer-li arribar el nou preu.

Per enviaments a la resta de la UE o d’Europa contactar amb el nostres departament de logística.Preu del transport

L'import del transport es calcula en funció de la destinació, els productes adquirits, el pes i el volum de l'embalatge utilitzat per al seu enviament. El preu total del transport s'indicarà a la finestra que resumeix la compra abans de la confirmació de la comanda. Cal tenir en compte que el pes volumètric pot ser superior al pes real del paquet. 

Devolucions

En el cas de vaixella compostable, el client disposarà d'un termini màxim de 7 dies naturals des del lliurament del producte per desistir, totalment o parcialment, de la compra del producte, de conformitat amb la legislació aplicable.
Un cop finalitzat el termini de 7 dies naturals, Sarau no acceptarà devolucions per desistiment de compres de productes.


Per poder realitzar una devolució s'han de complir els requisits següents:

1) El Producte ha d'estar en perfecte estat i ha de conservar, documentació, el seu embalatge i etiquetatge original.
2) La devolució s'ha de fer usant la mateixa caixa o embolcall utilitzat per al lliurament.
3) Les bosses i caixes no poden estar, trencades, obertes o danyades, i en cap cas poden haver menys unitats que les indicades a l'exterior de l'embalatge.
4) S'ha d'incloure una còpia de l'albarà per procedir a la comprovació dels productes retornats.

Sarau no es responsabilitza dels costos i despeses directes ocasionats al client per aquelles devolucions de productes en l'exercici del dret de desistiment, per tant el client assumirà les despeses d'enviament per devolució.
Únicament el client quedarà exempt d'assumir les despeses d'enviament per devolució en el cas que els productes rebuts no es corresponguin amb els indicats en la comanda realitzada pel client, en aquest cas Sarau assumirà les despeses d'enviament per devolució.


Sarau comprovarà en el seu magatzem l'adequació del producte retornat, reservant-se el dret a no fer el reemborsament en cas de detectar que el producte adquirit i el retornat no coincideixen o que la devolució no s'ha realitzat conforme a les presents Condicions de devolució.


Les devolucions parcials d'una comanda donaran lloc a reemborsaments de despeses d'enviament parcials únicament en els casos de comandes generades erròniament per Sarau.
L'abonament de les devolucions es realitzarà mitjançant transferència bancària al número de compte corrent que indiqui el client.


Procés per gestionar una devolució:
- Contactar amb Sarau telefònicament o per correu electrònic (info@sarau.cat) per donar avís de la devolució, indicant el número de comanda i les referències a retornar.
- Sarau en resposta a aquest avís facilitarà la direcció del magatzem per a la devolució dels Productes.
- Un cop rebuda la devolució en el nostre magatzem i hagi estat comprovat que compleix amb les normes de devolució indicades en aquest apartat, es procedirà a l'abonament.
- El client haurà d'enviar a info@sarau.cat el número de compte corrent per a procedir a l'ingrés de l'import a retornar.