• Material ecològic online
 • Packs a mida
 • Enviament en 24-48h
 • Pagament segur
Gots Reutilitzables

Els gots reutilitzables, fets amb polipropilè, s'han consolidat com una eina important en la minimització de residus en esdeveniments públics: festes, concerts,etc. i esdevenen un producte substitutiu del gots de plàstic d'un sol ús.

Una iniciativa molt estesa en concerts i festivals, consisteix en el lloguer al públic d'un got reutilitzable i re...

Els gots reutilitzables, fets amb polipropilè, s'han consolidat com una eina important en la minimització de residus en esdeveniments públics: festes, concerts,etc. i esdevenen un producte substitutiu del gots de plàstic d'un sol ús.

Una iniciativa molt estesa en concerts i festivals, consisteix en el lloguer al públic d'un got reutilitzable i retornable (per 1 €) per a consumir begudes tantes vegades com es vulgui durant la festa, d'aquesta manera no es generen tants residus. Un cop acabada la festa, el got es pot retornar, o bé l'usuari se'l pot quedar com a record.

Els gots reutilitzables personalitzats poden utilitzar-se en les més diverses ocasions: casaments, aniversaris, festes particulars, festes d'escoles*, festes socials... Disposem de colors i mides diferents adients per a cada moment.

* Els gots reutilitzables també són una eina educativa per a nens i joves, per què aprenguin que les coses es poden reutilitzar, i també per per empreses com un element de promoció.

Avantatges dels gots reutilitzables

 • Personalitza'ls i converteix el got reutilitzable en un record o eina promocional. 
 • Te'ls podem servir en bosses hermètiques que els preserven nets fins el moment del seu ús. 
 • Te'ls lliurem a domicili.
 • Ens retornes els gots bruts i te'ls recomprem per portar-los a la planta de reciclatge, on acaben convertint-se en altres productes 
 • Els organitzadors podeu augmentar la rendibilització dels gots, rellogant-los a altres entitats,...
Més

Gots Reutilitzables Hi ha 16 productes

Subcategories

 • Gots personalitzats

  Una eina promocional i original

  Sarau i més  us ofereix 4 models de gots reutilitzables diferents  (de 12, 30, 40 i 60 cl) personalitzables a 1 i 2 tintes i a tot color (IML). També us oferim una tassa reutilitzable (30 cl) personalitzable a 1 tinta.

  Serigrafieu la imatge o missatge que desitgeu, personalitzant l’esdeveniment i convertint el got en un record, fet que incentiva encara més a la seva utilització. O utilitzant-lo com una eina promocional i de màrqueting.

  Sarau serigrafia els gots amb tinta UV, que garanteix la resistència al 100% de la tinta.
  Podeu escollir la tinta de serigrafia sempre que sigui compatible amb el color del got.

  Ens podeu adjuntar el vostre disseny en format JPG, PDF  o PNG a 300 px de resolució en blanc i negre, o també en format traçat AI alhora de fer la comanda.

  O si ho preferiu, Sarau i més us fa un disseny exclusiu per al vostre esdeveniment (35 €).

  Podeu fer la vostra comanda de gots reutilitzables personalitzats de forma online, cliqueu sobre el model de got que desitgeu més avall.

  El temps de producció dels gots personalitzats és d'entre 1 setmana-15 dies hàbils. Per qualsevol dubte o consulta contacteu amb nosaltres.

 • Complements

  Us oferim complements pels gots reutilitzables: pinça, pinça + cordill, tapes reutilitzables i també l’opció de compra de gots reutilitzables genèrics del model clàssic de 30 cl fins a 500 unitats, amb 3 opcions diferents:  

  Opció 1)

  Gots reutilitzables sense personalitzar, és a dir neutres, de diferents colors: translúcid, blau, vermell, groc, taronja, verd, fúcsia. En el moment de fer la comanda us confirmarem els colors disponibles. Si teniu alguna preferència de color ho podeu escriure a l'apartat d'Observacions, durant el procés de compra.

  Opció 2)

  Gots reutilitzables personalitzats a tot color amb un motiu de festa, amb un espai on amb un rotulador permanent pots escriure el nom dels convidats.

   

  Opció 3)

  Gots reutilitzables personalitzats amb el logo de Begudes de la Terra. Assortit de diferents colors

per pàgina
Mostrant 1 - 12 de 16 productes
Mostrant 1 - 12 de 16 productes