• Material ecològic online
 • Packs a mida
 • Enviament en 24-48h
 • Pagament segur
Vaixella compostable

La vaixella compostable d'un sol ús, completament biodegradable, és una alternativa sostenible a la vaixella de plàstic convencional i contribueix a reduir els residus plàstics i la contaminació que es produeix en la incineració d'aquests. Està elaborada majoritàriament amb polpa de cel·lulosa a partir de la canya de sucre.

Els productes composta...

La vaixella compostable d'un sol ús, completament biodegradable, és una alternativa sostenible a la vaixella de plàstic convencional i contribueix a reduir els residus plàstics i la contaminació que es produeix en la incineració d'aquests. Està elaborada majoritàriament amb polpa de cel·lulosa a partir de la canya de sucre.

Els productes compostables es descomponen naturalment durant el procés de compostatge, és a dir, en un cicle de 90 dies. L’ús d'aquests materials afavoreix un estalvi important econòmicament parlant (tota la feina d’'incineració i eliminació dels residus ja no és necessària) i també d'impacte sobre el medi ambient. 

Els productes normals de plàstic des del segle passat han tingut èxit degut a la seva alta resistència a la biodegradabilitat, bones condicions físico-químiques, lleugeresa, etc. però com a contrapartida han anat incrementant-se les deixalles. Aquestes característiques favorables durant el seu ús, es transformen en un dany potencial en el moment en que es converteixen en deixalla, principalment si aquest és abandonat i no es tracta.

De què està feta la vaixella compostable?

La vaixella compostable, 100% biodegradable està fabricada amb polpa de cel·lulosa a partir de la canya de sucre (en el cas dels plats i bols) o a partir del blat de moro (en el cas dels coberts i gots per a begudes fredes)

> Consulteu les matèries primeres utilitzades en la fabricació d'aquests productes compostables.

Tots els plats, coberts i gots compostables s'haurien de llençar al contenidor de matèria orgànica. Tots els nostres articles compostables compleixen amb la normativa europea "OK Compost" i per això poden ser reciclats per a fer compost per a la terra.


Més

Vaixella compostable Hi ha 69 productes

Subcategories

 • Plats i bols compostables

  Us oferim diferents mides de plats i bols compostables d'un sol ús, 100% biodegradables, elaborats amb fibra de canya de sucre. Tots aquests articles poden llençar-se al contenidor marró de matèria orgànica, juntament amb les restes de menjar. 100% ecològics.

  Característiques:

  canya de sucre

   Plats i bols elaborats amb polpa de cel·lulosa a partir de canya de sucre.

  escalforResistència de fins a 225 ºC, són aptes per posar al microones i forn en períodes curts.
  fred

  Resistents fins a -25ºC, poden posar-se al congelador.
  líquidResistents a l'aigua, poden contenir líquids freds i calents.
  compostable

  Tots els plats i bols compostables d'un sol ús compleixen la normativa europea EN 13432, Certificat OK compost.

  Es llencen al contenidor de matèria orgànica, juntament amb les restes de menjar.

  Oferim 3 línies de plats biodegradables i compostables:

  • Plats economy, fets amb cartró, els més econòmics.
  • Plats estàndard, plats d'ús normal de canya de sucre.
  • Plats premium, plats de canya de sucre amb un acabat acurat i elegant per a ocasions especials.
  Trobareu cada article en packs de diferents unitats, trieu el que s'ajusti més a les vostres necessitats. packaging


 • Coberts compostables

  Us oferim tots els coberts compostables necessaris per a un àpat: forquilla, ganivet, cullera i cullereta biodegradables, fets de Mater-Bi, matèria primera certificada amb la marca “OK compost”.

  Característiques:

  blat de moro

  Coberts elaborats amb Mater-bi a partir del blat de moro.

  escalforTenen una resistència de fins a 90 ºC, conserven la seva rigidesa original amb el contacte amb aliments líquids o sòlids.
  líquidResistents a l'aigua i a l'oli, idonis per al contacte amb aliments líquids calents i freds, sòlids o líquids.
  compostable

  Compleixen la normativa europea EN 13432, Certificat OK compost.

  Es llencen al contenidor de matèria orgànica, juntament amb les restes de menjar.

  Trobareu dues subcategories de coberteria ecològica:

  • Coberts unitaris sòlts: bosses de forquilles, ganivets, culleres i culleretes de 15, 50 i 100 unitats.

  • Jocs de coberts: combinació de 2, 3 o 4 coberts més tovalló envasats en una bossa termosegellada compostable, feta de fècula de patata. Podeu escollir la combinació que desitgeu.


  packaging

  També disposem d'altres complements com canyetes compostables o palets de fusta.

 • Gots compostables

  Us oferim 2 línies de gots biodegradables, d'un sol ús, completament compostables:

  • Gots biodegradables elaborats amb cartró i PLA, biopolímer que s'obté del blat de moro. Aquests gots són ideals per a begudes calentes com el cafè, xocolata, tè, etc.  Compleixen la normativa europea EN13432, certificat OK Compost.

  • Gots compostables per begudes fredes, elaborats amb PLA que s'obté del midó de blat, biodegradables i compostables 100% segons la normativa europea EN 13432. Els gots fets amb aquest material són transparents. Aquests gots no resisteixen les altes temperatures (màx 45ºC) i es desintegren completament en 45-60 dies en condicions favorables (molta humitat, exposats a la intempèrie, al sol). Aquest gots són, doncs, ideals per a begudes fredes.


  Tots els gots van envasats en packs de diferents unitats, trieu el que s'ajusti millor a les vostres necessitats.packaging

 • OUTLET
per pàgina
Mostrant 1 - 12 de 69 productes
Mostrant 1 - 12 de 69 productes