• Material ecològic online
  • Packs a mida
  • Enviament en 24-48h
  • Pagament segur

Sobre nosaltres

La nostra trajectòria

Compromís amb el nostre entorn

 


Sarau i més
® és una marca comercial d' Iniciatives Jàssera SL, creada com a empresa el 2007.

Des de Sarau i més, vam ser els pioners en idear l’ús de gots reutilitzables personalitzats en festivals i concerts a Catalunya, el 2000, i d’aquesta manera reduir al màxim els residus generats en aquests esdeveniments i seu impacte sobre el medi ambient.

El 2007 vam introduir la vaixella compostable i biodegradable al nostre catàleg, en un pas més per reduïr l’ús de la vaixella de plàstic d’un sol ús.


Els nostres valors

Des de Sarau, com a empresa, i també de l’equip de persones que en formem part, la conscienciació per la conservació del medi ambient i del nostre entorn és un dels nostres principals objectius.

Així, creiem que és necessari un canvi en la societat i els seus hàbits, abans que sigui massa tard i formentar la reutilització, la reducció i el reciclatge.

Des de Sarau i més, també treballem amb responsabilitat social en el nostre dia a dia (fomentant el respecte entre les persones, igualtat de gènere) i amb un compromís inequívoc amb el nostre país, amb respecte i implicació en la seva societat i cultura.

Treballem amb esforç i passió per per aconseguir un bon producte i la satisfacció dels nostres clients, aprenent dels errors per seguir millorant cada dia.