Sobre nosaltres

La nostra trajectòria

Qui som (l'engranatge de Sarau)

Els nostres noms

 

Sarau i més® és una marca comercial d' Iniciatives Jàssera SL creada el 2007.

Si fem una ullada fugaç als diccionaris –aquelles magnífiques col·leccions de paraules–  veurem que el Gran Diccionari de la Llengua Catalana defineix  jàssera com la “biga que serveix de suport a d’altres bigues, anomenada també biga mestra”. I pel que fa a sarau un dels significats que li dóna és reunió de persones que es diverteixen ballant”.

Aquest significat de Jàssera és el simbolisme que hem volgut traslladar al nom de la nostra empresa, que dóna suport a diferents iniciatives comercials: Sarau, Tastets i Begudes de la Terra. És també una forma de recuperar un mot que poc a poc ha anat desapareixent de la nostra vida quotidiana.

I l’escassa i curta definició que el GDLC dóna de Sarau, ens serveix per oferir un seguit de recursos sostenibles per aquelles persones que organitzin festes o esdeveniments i que tinguin un respecte per l’entorn on la celebren.Els nostres valors

Partim del principi que una empresa, per petita que sigui, no solament està ubicada físicament a un territori, a un país, sinó que ha de tenir responsabilitat social, ha de tenir un compromís inequívoc amb aquest i respecte i implicació amb la seva societat i cultura.

Per això els valors d' Iniciatives Jàssera, són l’equip de persones que el conformen i la voluntat de treballar per un nou país.

Esforç: treballar sense descans per aconseguir un bon producte i la satisfacció dels nostres clients

Passió: ens ho passem bé fent allò que fem i aprenem dels errors per millorar cada dia més.

Respecte: entre la relació de les persones i respectar la diferència.

Innovació: Cercar sempre la innovació i millores en els processos productius, que ens facin guanyar en eficàcia i eficiència.

Autocentrament:  Fem un ús plenament normalitzat de la llengua catalana, en tots els àmbits i relacions de l’empresa i de les seves iniciatives comercials, entenent-ho com un exemple de normalitat i prestigi.

Unitat: la suma de voluntats i d’esforços ens durà a l’excel·lència.

Igualtat: tan d’oportunitats com de gènere, que no hi hagi cap tipus de discriminació.

Compromís: inequívoc amb el nou país que entre tots estem construint, que sigui respectuós amb les persones i el medi que l’envolta.

"Cal lluitar contra el fort per deixar de ser febles
i contra nosaltres mateixos quan siguem forts"