• Material ecològic online
 • Packs a mida
 • Enviament en 24-48h
 • Pagament segur
Got clàssic 30cl

És el nostre model de got clàssic, el primer que vam començar a fer. La seva capacitat és de 30cl, és un got molt versàtil, que es pot utilitzar en múltiples ocasions: festes, concerts, escoles, residències, etc.

El got clàssic de 30cl es troba disponible en 3 models diferents: colors opacs, colors translúcids i colors transparents (el color per...

És el nostre model de got clàssic, el primer que vam començar a fer. La seva capacitat és de 30cl, és un got molt versàtil, que es pot utilitzar en múltiples ocasions: festes, concerts, escoles, residències, etc.

El got clàssic de 30cl es troba disponible en 3 models diferents: colors opacs, colors translúcids i colors transparents (el color per cada model varia).

Serigrafieu la imatge o missatge que desitgis, personalitzant l’esdeveniment i convertint el got en un record, fet que incentiva encara més a la seva utilització. O utilitzant-lo com una eina promocional i de màrqueting.

Sarau serigrafia els gots amb tinta UV, que garanteix la resistència al 100% de la tinta.
Podeu escollir la tinta de serigrafia sempre que sigui compatible amb el color del got.

El temps de producció dels gots personalitzats a 1 tinta és d'entre 1 setmana-10 dies hàbils aprox. i de 15-20 dies hàbils a 2 i més tintes.

Més

Got clàssic 30cl Hi ha 3 productes

Subcategories

 • Got 30 cl personalitzat opac
 • Got 30 cl personalitzat translúcid
 • Got 30 cl personalitzat a tot color

  Us presentem una nova tècnica amb la que es poden personalitzar gots amb el dibuix que vulguis sense límit d'espai ni de colors.

   Sense cap limitació, el vostre disseny pot donar tota la volta al got, sense límit d'espai.


   Una eina reutilitzable que esdevé un gran element de record. No hem de perdre de vista la funció del got que ha de ser utilitzar-lo tantes vegades com sigui possible, allargant el màxim el clicle de vida del got. Ara també tindrem un gran record a les mans a tot color.
   Més econòmic que la serigrafia convencional. S’han acabat les pantalles i fotolits per cada color, això redueix el preu final considerablement si es vol fer a més d’una tinta. No hi ha límit de colors.

  El got reutilitzable utilitzat per aquesta tècnica normalment és el de color translúcid o el blanc opac, per tal que el disseny ressalti al màxim.

  Què és la tècnica IML?

  Aquesta tècnica coneguda amb el terme anglès In Mold Labelling (IML), consisteix en un etiquetat dins del motllo abans d’acabar el procés d’injecció de la peça, en el nostre cas el got.

  Una etiqueta impresa prèviament es posiciona en la cavitat buida. Durant la injecció la massa fossa de plàstic calent fon lleugerament l’ etiqueta en la superfície del got i d’aquesta manera queda unida de forma homogènia i permanent en el got. Això que explicat així sembla fàcil, porta darrera una feina d’adaptació del motlle d’injecció així com uns elèctrodes d’alt voltatge per tal de fixar l’etiqueta a la superfícies del motlle, entre moltes altres peculiaritats concretes. Però gràcies a aquesta tècnica podem tenir un nou got original i igualment reutilitzable.

Mostrant 1 - 3 de 3 productes
Mostrant 1 - 3 de 3 productes