Lloguer de rentagots

Sarau i més ® us ofereix la possibilitat de llogar un rentagots per una festa o acte, que duri més d'un dia, per tal de possibilitar la neteja de gots que us vagin tornant durant aquell acte.


Característiques del rentagots:
. Cicle de rentat de 2 minuts.rentagots
. Mides del rentagots:
. Necessitats tècniques: Un punt d'aigua, un endoll de 220 W i un desaigüa.

Cal una fiança de 300,00 € que es retornarà en el moment de la devolució de la màquina i material sobrant i un cop comprovat que tot funcioni correctament.

El preu de lloguer és de 200 € (Servei mínim de 3 dies. Aquest preu inclou tot el material necessari, la instal.lació, així com el transport d'anada i tornada al Principat). Per cada dia afegit: 30 €.

El lloguer del rentagots inclou el següent material:
-2 cistelles de capacitat entre 15 i 20 gots depenent del model del got.
-Detergent.

Si necessiteu altre material de neteja consulteu-nos: Taules, cubells de pre-rentat, fregalls, escombreta de gots, rotlles de paper d'assecar, caixes, bosses d'embalatge...

Recompra dels gots sobrants per reciclar-los

Sarau i més us ofereix la possibilitat de recomprar els gots sobrants quan no es vulguin tornar a reutilitzar. Aquests gots són tractats en una planta de reciclatge, acabant així la seva vida i reciclant la matèria primera per a nous usos (canonades, testos, etc).

La recompra del got surt a 0,03 cènt. €/got, per comandes superiors a 500 gots, amb un topall del 50% de la comanda realitzada.

Embossat de gots

Embossem els gots hermèticament, en tires de 20 gots, per 0,3189 €/paquet per tal que es mantinguin nets i en perfecte estat fins el moment d'emprar-los. Servei per a comandes petites de fins a 1000 gots.


Aquest servei és sempre recomanable, per evitar que s'embrutin durant el transcurs de la celebració de l'esdeveniment o en cas que no s'acabin utilitzant tots.

Aspectes genèrics del servei postvenda

* El transport de recollida i retorn al client és gratuït (al Principat) per les comandes iguals o superiors als 1500 €, en els altres casos se li ha d'afegir aquest cost.


* A tots els preus del servei postvenda cal afegir-hi el 21% d'IVA.

Per contractar qualsevol d'aquests serveis contacteu a info@sarau.cat o truqueu al 93 422 11 80.