• Material ecològic online
  • Packs a mida
  • Enviament en 24-48h
  • Pagament segur

Matèries primeresgot-pla-xs.jpg

PLA

El PLA és un polièster termoplàstic obtingut del midó de blat o la canya de sucre. Els gots biodegradables elaborats amb aquest material són biodegradables i compostables 100% segons la normativa europea 13432

El PLA és un material que no resisteix les altes temperatures (màx. 40ºC) i es desintegra completament en 45-60 dies en condicions favorables (molta humitat, exposats a la intempèrie, al sol).

Aquests gots només són aptes per a begudes fredes.plat.jpg

Canya de sucre


Els nostres plats i bols compostables estan elaborats amb polpa de cel·lulosa a partir de la fibra de canya de sucre. Així, no es tallen arbres en la seva fabricació. Tenen el certificat OK Compost segons la normativa europea 13432.

Poden posar-se al forn (fins a 100ºC) un màxim de 10 minuts, al microones (fins a 800W) un màxim de 3 minuts i a la nevera (-18ºC) un màxim de 6 mesos.

Aptes per al contacte amb líquids i olis.
coberts compostables

MATER-BI ®

El Mater-Bi és una família de bioplàstics que es presenta de forma granulada, patentada a Itàlia per l'empresa Novamont. Els nostres coberts estan fets amb mater-bi.

Els components essencials per a la producció del Mater-Bi són el midó de blat de moro i els olis vegetals, no modificats genèticament i conreats a Europa amb pràctiques agrícoles de tipus tradicional.  A la UE, actualment, només l'1% de la producció total de midó de blat de moro s'utilitza per als bioplàstics.

El Mater-Bi s'utilitza també en la fabricació de productes per a l'agricultura i bosses de recollida selectiva.

Els nostres coberts compostables de Mater-Bi tenen el certificat OK Compost segons la normativa europea 13432.

La biodegradabilitat i la compostabilitat del Mater-Bi està garantida per 8 certificacions d' organismes de tot el món (EEUU, Austràlia, Bèlgica, Alemanya, Itàlia i Catalunya):


vincotte3   compostabile2compostabile3vincotte1
   cic  iipunivincotte2 calidadAmbiental

Està comprovat que el Mater-Bi tendeix a biodegradar-se en condicions naturals com en l'ambient marí, en un temps relativament breu (desapareix completament en 9 mesos).

got-cartro.jpg

MATER-BI® combinat amb cartró

El Mater-Bi s'acopla al cartró biodegradable per ser resistent a les altes temperatures. Els gots compostables realitzats amb aquest material són aptes per contenir begudes calentes. Es poden posar al microones i forn. 

Tenen el certificat OK Compost segons la normativa europea 13432.